Δωρεάν Επιστροφή / ΑλλαγήΜπορείτε εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, για οποιονδήποτε λόγο, να την επιστρέψετε όλη ή τμήμα της.
Απαραίτητες προϋποθέσεις: 
• Τα προς επιστροφή προϊόντα να είναι άθικτα και να φέρουν τις καρτέλες/σημάνσεις (δείτε εδώ).
• Να έχετε κρατήσει τα συνοδευτικά παραστατικά (απόδειξη λιανικής & δελτίο παραγγελίας). 

• Να έχει προηγηθεί αίτημα επιστροφής/υπαναχώρησης (δείτε εδώ) από τον ίδιον τον πελάτη. 
• Να τηρηθούν οι οδηγίες συσκευασίας και όγκου δέματος. Οι επιστροφές γίνονται μόνο με την εταιρεία courier που θα υποδείξουμε.


Η υπηρεσία αυτή παρέχεται  Δ Ω Ρ Ε Α Ν  (μόνο για Ελλάδα) και ισχύει για μία επιστροφή ανά παραγγελία και πελάτη (αγοραστής, όχι τρίτος).
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ OUTLET store.
Σε περιοχές που η ACS courier αναφέρει ως δυσπρόσιτες οι επιστροφές (παραλαβή/παράδοση) γίνονται στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας ή με ΕΛΤΑ courier - ΕΛΤΑ με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

 
• Μπορείτε να ζητήσετε από απλή αλλαγή σε μέγεθος, άλλο προϊόν ή και επιστροφή χρημάτων.
Η υπηρεσία αποστολής των προϊόντων αντικατάστασης/αλλαγής παρέχεται επίσης  Δ Ω Ρ Ε Α Ν.

Δεν καλύπτονται οικονομικά:

1) το κόστος αντικαταβολής (2,00€) σε περίπτωση που κάνετε αλλαγή και προκύψει πληρωτέα διαφορά. Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε τη διαφορά με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα.
2) κόστος (1,00€ / κιλό πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους)  για συσκευασίες μεγαλύτερες της προτεινόμενης.
(Σημείωση: Οι εταιρείες courier χρεώνουν με βάση τον όγκο του δέματος. Για μία επιστροφή θα σας δώσουμε ένα όριο όγκου δέματος ικανού να χωρέσει με ασφάλεια τα προϊόντα. Εάν συσκευάσετε σε μεγαλύτερο πακέτο χρεώνεστε τη διαφορά που θα προκύψει από τη μέτρηση της εταιρείας courier).

* Σε περίπτωση που μια παραγγελία έχει αποσταλεί χωρίς έξοδα μεταφορικών (άνω των 50,00€) και γίνει επιστροφή χρημάτων για μέρος της, τότε:
Εάν το νέο σύνολο της παραγγελίας είναι κάτω των 50,00€, ενδέχεται να κρατηθούν έξοδα αποστολής (3,00€ με το Φ.Π.Α) τα οποία θα αφαιρεθούν από το προς επιστροφή ποσό. Το ίδιο ισχύει και για το κόστος αντικαταβολής για νέα σύνολα κάτω των 25,00€ (2,00€ με το Φ.Π.Α). 

 

ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ