Όροι χρήσης

Ηλεκτρονικό κατάστημα   www.vikids.gr  

Η πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον χρήστη των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων.

1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το www.vikids.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα και e-shop της επιχείρησης  με διακριτικό τίτλο «Very Important Kids» (για συντομία «vikids») και έχει ως αντικείμενο την εμπορία παιδικών ενδυμάτων γενικά. Έχει έδρα την Καλλιθέα Αττικής, οδός Πλάτωνος, αρ.12 , ΤΚ 17672. Η επιχείρηση είναι είναι εγγεγραμμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) με αριθμό 097975103000 (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) και τηρεί πλήρως τα όσα ορίζονται για τις εξ'αποστάσεως πωλήσεις με τους νόμους 2251/1994, 4242/2014 (άρθρο 14, παρ.4) & 3419/2005, 2225/1994 (βλ. παρ.4).

2. ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του επισκέπτη/πελάτη για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη λειτουργία του φυσικού μας καταστήματος αλλά και η πραγματοποίηση αγορών εξ αποστάσεως με τη χρήση ενός σύγχρονου και ευέλικτου e-shop.

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας καθώς και το περιεχόμενο της είναι πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης μας (παρ.1). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, εκτύπωση και κάθε χρήση του περιεχομένου ή τμήματος της (κείμενα, φωτογραφίες, πίνακες, γραφικά) χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια. Το λογότυπο «Very Important Kids» όπως απεικονίζεται με το «φαντασία στα παιδικά» είναι σήμα κατατεθέν (αρ. 139442, ΥΠΑΝ, Γενική Γραμματεία Εμπορίου).

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ / ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ / ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προκειμένου ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να πραγματοποιήσει αγορές μέσω του e-shop (ως απλός επισκέπτης ή ως εγγεγραμμένος χρήστης) πρέπει πρώτα να εισάγει κάποια στοιχεία. Ζητούνται τα απολύτως απαραίτητα για την αποστολή των παραγγελιών: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και e-mail. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα που προστατεύονται από το νόμο και ως εκ τούτου δεσμευόμαστε ότι η χρήση τους από μέρους μας θα γίνεται μόνο για τον παραπάνω σκοπό. 

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τα κοινοποιήσει ή πωλήσει σε τρίτους. Μόνη εξαίρεση εάν αυτό ζητηθεί από τις αρμόδιες Αρχές με άρση απορρήτου (ν.2225/1994). Σεβόμενοι την ιδιωτική ζωή και ηρεμία του πελάτη δηλώνουμε ότι ουδέποτε θα προβούμε σε τηλεφωνικές διαφημίσεις και η επικοινωνία με αυτό τον τρόπο θα περιορίζεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών. Η όποια ενημερωτική-διαφημιστική επικοινωνία θα είναι μέσω των e-mails και αυτό μόνο στην περίπτωση που έχει συναινέσει ο πελάτης (αποδοχή newsletters).

Οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της PAYPAL ή συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος ημεδαπής (EUROBANK). Η επιχείρησή μας δεν κρατάει ούτε διαχειρίζεται στοιχεία πιστωτικών καρτών. Σε καμία περίπτωση δε θα ζητήσουμε στοιχεία της κάρτας σας και με κανένα μέσο επικοινωνίας. Εάν δεχθείτε e-mail με την επωνυμία μας που σας ζητάει για δήθεν κάποιο λόγο οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία, στοιχεία λογαριασμών, πιστωτικών καρτών κτλ, θεωρείστε το προϊόν κακόβουλου λογισμικού και μην απαντήσετε. Ενημερώστε τις Αρχές και εμάς για κάθε ύποπτο περιστατικό.

Το vikids.gr διαθέτει πιστοποιητικό ασφάλειας SLL με κρυπτογράφηση 256bit, 2048-bit root από την GeoTrust (R) που είναι μία απο τις δύο μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες παροχής πιστοποιητικών παγκοσμίως. Για πληροφορίες, δείτε εδώ: https://www.geotrust.com
Έτσι, η περιήγηση στις σελίδες μας είναι προστατευμένη.

Η φύλαξη καρτών, στοιχείων τους, προσωπικών κωδικών (PINs) καθώς και του κωδικού εισόδου εγγεγραμμένου χρήστη βαραίνουν αποκλειστικά εσάς. Δεν ευθυνόμαστε για αγορές που ενδεχομένως πραγματοποιηθούν με χρήση καρτών από μη δικαιούχους είτε αυτό είναι αποτέλεσμα αμέλειας του κατόχου είτε κλοπής.

5. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ο κάθε χρήστης αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να τοποθετήσει μία παραγγελία με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) Ως επισκέπτης. Δεν χρειάζεται να εγγραφεί.
β) Ως εγγεγραμμένος χρήστης. Η εγγραφή γίνεται μία φορά. Ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει πλήρη έλεγχο των στοιχείων που έχει καταχωρήσει, μπορεί να παρακολουθεί την παραγγελία του, να κάνει χρήση του προγράμματος ανταμοιβής (bonus) και πολλές ακόμη ευκολίες. Ο εγγεγραμμένος χρήστης εισέρχεται με κωδικό που ορίζει και γνωρίζει μόνο ο ίδιος.
Η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται σύμφωνα με τα όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία (ν.2251/1994). Ο χρήστης με την αποδοχή των όρων χρήσης συνάπτει σύμβαση με την επιχείρηση για εξ αποστάσεως πωλήσεις για κάθε παραγγελία που πραγματοποιεί.

5.1 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τα παραπάνω ακολουθεί η έκδοση δελτίου παραγγελίας το οποίο θα σας σταλεί με e-mail και στο οποίο θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της παραγγελίας σας όπως ορίζει ο ν.2251/1994:

• Τα στοιχεία της επιχείρησης μας
• Περιγραφή των παραγγελθέντων ειδών
• Η τιμή και ο Φ.Π.Α.
• Λοιπές χρεώσεις (αντικαταβολή, μεταφορικά)
• Ο τρόπος χρέωσης για το σύνολο της οφειλής

Επίσης, σχετικά με τα παρακάτω θα πληροφορηθείτε στις σχετικές παραγράφους:  
• Διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής       (παρ. 6.1)
• Το δικαίωμα υπαναχώρησης (για επιστροφές)    (παρ. 5.4)

 

5.2 ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι πληρωμές γίνονται με έναν από του παρακάτω τρόπους:

 • Με αντικαταβολή (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας) 

Ισχύει για σύνολο παραγγελίας (αξία προϊόντων με Φ.Π.Α) 10,00€ και άνω.

Πληρώνετε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση του δέματος. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 25 € και άνω.
Για παραγγελίες κάτω των 25 € υπάρχει χρέωση (επιπλέον των μεταφορικών) 2,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%).
Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 
         


Οι αριθμοί λογαριασμών θα εμφανιστούν στο email επιβεβαίωσης λήψης της παραγγελίας που θα λάβετε.

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει μέσω διαδικτύου δεν αναλαμβάνουμε το κόστος των ενδεχόμενων τραπεζικών προμηθειών (συνήθως γίνονται σε μεταφορές από τράπεζα σε άλλη τράπεζα).

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με τη λήψη από μέρους μας της σχετικής επιβεβαίωσης της κατάθεσης.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία θεωρείται άκυρη.

 

 • Με πιστωτική κάρτα μέσω τράπεζας (EUROBANK) 

 

Μεταφέρεστε στην ασφαλή τοποθεσία του συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος (EUROBANK). Επιλέγετε τον τύπο κάρτας (VISA, MASTERCARD κτλ). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές, prepaid, debit (χρεωστικές). Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις γίνει η χρέωση επιστρέφετε αυτόματα στο vikids.gr.

 • Με πιστωτική κάρτα μέσω PAYPAL 

Μεταφέρεστε στην ασφαλή τοποθεσία των υπηρεσιών της PAYPAL. Αφού συμπληρώσετε τα ζητούμενα και πραγματοποιήσετε την πληρωμή, επιστρέφετε στο e-shop. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε λογαριασμό στην PAYPAL (γίνεται απλά και χωρίς κόστος). Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που θα έχετε είναι η άμεση πίστωση σε περίπτωση επιστροφής. Για λεπτομέρεις δείτε εδώ: https://www.paypal.com/gr

 • Με παραλαβή από το κατάστημα 

Οι παραλαβές γίνονται εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματός μας. Εδώ υπάρχουν δύο επιλογές:
α) Η πληρωμή γίνεται μέσω του e-shop με τους τρόπους που προαναφέρθηκαν, εκτός βέβαια της αντικαταβολής. Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα όποτε θέλετε.     Το δικαίωμα υπαναχώρησης των 14 ημερών θα ξεκινήσει την μεθεπόμενη εργάσιμη από την πληρωμή.
β) Η πληρωμή γίνεται στο φυσικό κατάστημα (με μετρητά ή κάρτα). Ουσιαστικά δεν πρόκειται για μία εξ αποστάσεως πώληση εφόσον όλη η συναλλαγή γίνεται στο κατάστημα,     οπότε και παύουν να ισχύουν οι σχετικοί όροι. Η παραγγελία θεωρείται ως καλή τη πίστη κράτηση.
Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν προσέλθει εντός δύο εργάσιμων ημερών στο κατάστημα, η παραγγελία (κράτηση)  θεωρείται αυτομάτως άκυρη. 

5.3 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνεται από συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ACS courier ή ΕΛΤΑ-courier). Η επιλογή εταιρείας γίνεται από εμάς αναλόγως της περιοχής και των ποιοτικών στοιχείων που διαθέτουμε (ταχύτητα, ενημέρωση, εξυπηρέτηση πελάτη).

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για αποστολές εντός Ελλάδας, ασχέτως προορισμού και βάρους:

  • ΔΩΡΕΑΝ για αγορές από 50,00€ και επάνω
  • - Χρέωση 3,00€ ανεξατήτου βάρους ή όγκου δέματος (flat rate) για αγορές μικρότερες των 50,00€

(Σημείωση: Σαν αξία αγορών ορίζεται η συνολική αξία των επιλεγέντων ειδών συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Δεν συνυπολογίζονται τα λοιπά έξοδα).

Για αποστολές εξωτερικού επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Χρόνος παράδοσης.
Εξαρτάται από την ημέρα-ώρα παραγγελίας, τον προορισμό και αστάθμητους παράγοντες (καιρός, δρομολόγια πλοίων-αεροπλάνων, έκτακτες καταστάσεις κτλ).

Γενικά ισχύουν τα εξής:

- Μπορείτε να τοποθετήσετε και να ολοκληρώσετε μια παραγγελία οποιαδήποτε μέρα και ώρα εκτός εάν επισημαίνεται το αντίθετο (πχ σε περίπτωση συντήρησης της ιστοσελίδας).

- Οι παραδόσεις από μέρους μας στην εταιρία ταχυμεταφορών γίνονται αυθημερόν για παραγγελίες που έχουν ληφθεί μέχρι ώρας 14:00 και την επομένη εργάσιμη για όσες ληφθούν μετά. Ο courier με τη σειρά του θα σας παραδώσει συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προορισμούς εντός Αττικής και μεγάλες πόλεις εκτός. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές καθώς και για νησιωτικούς προορισμούς ενδέχεται να επιμηκυνθεί ο χρόνος παράδοσης καθότι πολλές φορές εξαρτάται από παράγοντες που προαναφέρθηκαν.


Για αποστολές στην Κύπρο, ασχέτως προορισμού και βάρους:

• Για παραγγελίες κάτω των 100€ :       Χρέωση  17,00€  ανεξάρτητα από βάρος ή όγκο δέματος (flat rate).
• Για παραγγελίες από 100€ και άνω:    Χρέωση  10,00€  ανεξάρτητα από βάρος ή όγκο δέματος (flat rate).

Οι. αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ courier EMS (αεροπορικώς).
Ο χρόνος άφιξης στην Κύπρο είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Ανάλογα με την περιοχή εντός της Κύπρου, ενδέχεται να επιμηκυνθεί ανάλογα ο χρόνος παράδοσης στον παραλήπτη.
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει η δωρεάν επιστροφή - αλλαγή. Δεν ισχύει η αντικαταβολή)

Ευθύνες αποστολής/παραλαβής.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας είναι σημαντικό να γράψετε σωστά την ακριβή διεύθυνση παράδοσης καθώς και παρατηρήσεις που θα διευκολύνουν τον εντοπισμό σας από τον courier. Γράψτε τα στοιχεία του παραλήπτη σε περίπτωση που δεν θα είστε εσείς. Επιδείξτε στον courier στοιχεία ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα) εάν σας ζητηθεί.
Σημ.: Γράφετε πάντα τον αριθμό του κινητού σας. Η εταιρεία courier θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα (αποστολή SMS).

Σε περίπτωση χαμένων δεμάτων, υπερβολικής καθυστέρησης και για κάθε λόγο μη υπαιτιότητάς σας έχετε το δικαίωμα αφού συνεννοηθείτε μαζί μας να ακυρωθεί η παραγγελία.

Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις λόγω ανωτέρας βίας (ταραχές, ακραία καιρικά φαινόμενα κτλ).

Διατηρούμε το δικαίωμα μη αποστολής για παραγγελίες με αντικαταβολή εάν υπάρχουν αμφιβολίες για την ορθότητα των στοιχείων παραλήπτη.

5.4 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ / ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής τμήματος ή όλης της παραγγελίας χωρίς την υποχρέωση να μας αναφέρετε τον λόγο εντός 14 ημερών από την παραλαβή της. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα υπαναχώρησης/επιστροφής όπου υπάρχουν και όλες οι λεπτομέρειες. Εναλλακτικά στείλτε το αίτημα με e-mail ή τηλεφωνήστε (εντός ωραρίου του καταστήματος). Απαράβατος όρος είναι τα προς επιστροφή είδη να είναι στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλοιωθεί και να φέρουν όλες τις σημάνσεις, καρτέλες και συσκευασία που είχαν κατά την παραλαβή
Κρατάτε πάντα τα παραστατικά (δελτίο παραγγελίας και απόδειξη λιανικής).

Αφού το αίτημα επιστροφής/υπαναχώρησης εγκριθεί από μέρους μας, θα σας δώσουμε οδηγίες για την απστολή.

Η υπηρεσία αυτή σας παρέχεται δωρεάν*. Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και για μία επιστροφή (τμήματος ή όλης της αρχικής παραγγελίας). Σε περίπτωση που έχετε επιστρέψει τμήμα της παραγγελίας και σε δεύτερο χρόνο αποφασίσετε να επιστρέψετε και κάποιο άλλο είδος (της ίδιας παραγγελίας) τότε το κόστος των μεταφορικών βαρύνει αποκλειστικά εσάς.
Aπό τα παραπάνω εξαιρούνται τα προϊόντα OUTLET store.

* Σε περίπτωση που μια παραγγελία έχει αποσταλεί χωρίς έξοδα μεταφορικών (άνω των 50,00€) και γίνει μερική υπαναχώρηση (επιστροφή χρημάτων):
Εάν το νέο σύνολο της παραγγελίας είναι κάτω των 50,00€, ενδέχεται να κρατηθούν έξοδα αποστολής (3,00€ με το Φ.Π.Α) τα οποία θα αφαιρεθούν από το προς επιστροφή ποσό.

Κάθε είδος ελέγχεται σχολαστικά πριν σας αποσταλεί. Παρόλα αυτά εάν εντοπίσετε κάποιο εμφανές ελάττωμα και δεδομένου ότι έχουν τηρηθεί και τα προαναφερόμενα το οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς βαρύνει αποκλειστικά εμάς. Παρακαλούμε βάλτε ένα σημάδι (αυτοκόλλητο ή άλλο) στο σημείο του ελαττώματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Μετά την έγκριση του αιτήματος επιστροφής έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε αλλαγή σε μέγεθος, διαφορετικό είδος ή και επιστροφή χρημάτων. Η επιχείρησή μας καλύπτει το κόστος αποστολής (αλλά όχι και το κόστος αντικαταβολής, σε περίπτωση που προκύψει πληρωτέα διαφορά και η οποία είναι κάτω των 25,00€.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης/επιστροφής/αλλαγής ασκείται αποκλειστικά από τον χρήστη και μόνο από αυτόν. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με πίστωση της κάρτας του χρήστη με την οποία έγινε η αγορά. Σε κάθε άλλη περίπτωση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη τον οποίο ο ίδιος έχει υποδείξει.
Πιστώνεται μόνο η αξία των προϊόντων και οχι των λοιπών εξόδων (μεταφορικά, αντικαταβολή κτλ).

 

 

6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

6.1 ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στην οθόνη κατά την πλοήγηση ή την παραγγελία συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α 24%.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές χωρίς προειδοποίηση και να διενεργούμε προσφορές, εποχιακές εκπτώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες για περιορισμένα χρονικά διαστήματα.

6.2 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ/ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Καταβάλουμε προσπάθεια να ενημερώνουμε συνεχώς τα δεδομένα διαθεσιμότητας των προς πώληση προϊόντων καθώς και των χαρακτηριστικών τους.
Λόγω όμως της παράλληλης λειτουργίας του φυσικού καταστήματος καθώς και άλλων παραγόντων υπάρχει η πιθανότητα ένα είδος που παραγγέλθηκε να μην είναι διαθέσιμο. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας (e-mail). Καμία παραγγελία δεν θα σταλεί ελλιπής χωρίς την συγκατάθεση σας.
Οι πληροφορίες για το κάθε είδος (σύνθεση κτλ) προέρχονται από τον κατασκευαστή.

6.3 ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Διατηρείτε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας:

- Για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να μην έχει ξεκινήσει η αποστολή. Έναρξη αποστολής θεωρείται η παράδοση της παραγγελίας στην εταιρία ταχυμεταφορών. Από το σημείο αυτό και μετά δεν γίνεται ακύρωση. Θα πρέπει να παραλάβετε και κατόπιν να προβείτε στην διαδικασία επιστροφής/υπαναχώρησης.

- Στην περίπτωση της παραγράφου 6.2

- Στην περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (χαμένα δέματα ή λάθος στοιχεία υπαιτιότητάς μας).

Η ακύρωση παραγγελίας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με την επιχείρηση μας:

α) Με e-mail στο info@vikids.gr. Παρακαλούμε αναφέρετε το είδος του προβλήματος και τα στοιχεία της παραγγελίας.

β) Τηλεφωνικά εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.

6.4 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι παραπάνω όροι χρήσης διέπουν τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση του ηλεκτρονικού με το φυσικό κατάστημα. Η πολιτική πωλήσεων, αλλαγών διαφέρουν. Επίσης μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση τιμών ανάμεσα στο φυσικό και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε κάθε είδος που πωλείται στο φυσικό κατάστημα, τοποθετούμε μια κάρτα αλλαγής. Στην περίπτωση αγοράς μέσω του e-shop, μπορείτε να κάνετε αλλαγή στο κατάστημα, αρκεί να έχετε το δελτίο της παραγγελίας. Ασκώντας αυτό το δικαίωμα παύει το δικαίωμα υπαναχώρησης το οποίο ισχύει μόνο για τις εξ αποστάσεως πωλήσεις.

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ μέσω του E-SHOP

Δεν γίνεται.

ΓΕΝΙΚΑ

■ Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις που προαναφέρθηκαν αφορούν τον εγγεγραμμένο χρήστη και μόνο αυτόν (πχ δικαίωμα υπαναχώρησης, τροποποίηση στοιχείων, εισαγωγή παραγγελιών κτλ).
■ Μόνο ενήλικοι μπορούν να πραγματοποιούν αγόρες. 
■ Σε περίπτωση αντικαταβολής, ενδέχεται να ζητήσουμε επιβεβαίωση τηλεφωνικά.
■ Η απόδοση των χρωμάτων στα εικονιζόμενα προϊόντα εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του κάθε υπολογιστή, συνεπώς δε φέρουμε ευθύνη για τις όποιες αποκλίσεις. 
■ Εάν έχετε κάποια απορία σχετικα με τα παραπάνω, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.