Άνοιγμα Μενού

Σχετικά με το Vikids

 

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του V.I.Kids, το οποίο λειτουργεί παράλληλα με το φυσικό μας καταστήμα.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο κέντρο της Καλλιθέας με συνεχή παρουσία στον χώρο παραγωγής και πώλησης παιδικού ενδύματος από το 1966.

Καλύπτουμε ηλικιακά από νεογέννητα έως εφήβους τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Θα βρείτε επίσης επιλογές από προίκα μωρού και αξεσουάρ ρούχων.

Ερευνούμε την αγορά, προμηθευόμαστε και διαθέτουμε παιδικά ρούχα που να είναι ποιοτικά, πρακτικά, μοντέρνα, υγιεινά, σε προσιτές τιμές.

Πιστεύουμε ότι ο καταναλωτής πρέπει να αγοράζει βάση της λογικής και των αναγκών του και όχι παρασυρόμενος από εμπορικά τεχνάσματα και παραπλανητικές διαφημίσεις. Η εμπορική πολιτική μας είναι πάντα ξεκάθαρη.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρείες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, επιλέγοντας πάντα με κριτήριο τα προαναφερθέντα.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε οικονομικά και ποιοτικά βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια.

Θα βρείτε επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τη φροντίδα των ρούχωννήματα – υφάσματα και άλλα. Επιθυμία μας είναι να αποτελέσει ένα εργαλείο προγραμματισμού των αγορών σας.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας.

 

 

 

Very Important Kids logo

Παιδικά Βρεφικά Εφηβικά Ρούχα V.I.Kids

Πλάτωνος 12, 17672, Καλλιθέα

ΔΕΥ - ΤΕΤ - ΣΑΒ: 10:00 με 15:00

ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ: 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:30

Τηλ.: 210.95.90.284

Γ.Ε.ΜΗ:  097975103000
Email: info@vikids.gr

Βρεφικά, Παιδικά και Εφηβικά ρούχα online για αγόρια και κορίτσια

 

 

    preloader